Tagata fa'atau a Rusia na asiasi atu i le Shennan Technology Binhai Co., Ltd. ma fa'atonu meafaigaluega fa'aoga cryogenic

Shennan Technology Binhai Co., Ltd. o se taʻutaʻua taʻutaʻua o masini faiga cryogenic.Talu ai nei, sa manuia le mauaina o se faʻauluuluga o tagata faʻatau a Rusia e asiasi i lona falegaosimea ma tuʻu se oka tele.O le kamupani na faavaeina i le 2018 ma o le ofisa autu i Yancheng City, Jiangsu Province.E faapitoa i le gaosiga o ituaiga eseese omeafaigaluega faiga cryogenic.

Shennan Technology Binhai Co., Ltd.

Shennan Technology Binhai Co., Ltd. o loʻo i ai se mataʻina faʻaletausaga taʻitasi o 14,500 seti o masini masini cryogenic.Ose fa'atuatuaina, fou ma maualuga le fa'atau oloa i totonu o le alamanuia.E aofia ai le gaosiga o le 1,500 seti o iunite faʻamafanafana vave ma faigofie, o vaega laiti o le kesi faʻafefe o le cryogenic ua fuafuaina e faʻafetaui ai manaoga eseese o tagata faatau.

E le gata i lea, o loʻo gaosia e le kamupani le 1,000 seti o tane faʻapipiʻi cryogenic masani i tausaga taʻitasi.O tane nei e iai sona sao taua i le teuina o vailaʻau e maua mai acids, ava malosi, kasa ma le tele o isi mea.O le saogalemu ma le lelei o le teuina o nei mea e taua tele i pisinisi eseese e aofia ai vailaʻau, vailaʻau ma gaosiga.

Shennan Tekonolosi Binhai Co., Ltd. o loʻo i ai se galuega faʻaletausaga o le 2,000 seti o masini vaʻavaʻa maualalo maualalo.O nei masini o se vaega taua o faiga cryogenic e toe fa'afo'i ai kasa liquefied cryogenic i foliga kasa mo le fa'aogaina atili i faiga fa'apisinisi eseese.O le poto masani a le kamupani i lenei matata ua avea ai ma filifiliga muamua mo tagata fa'atau o lo'o su'e ni vaifofō fa'asao fa'atuatuaina ma fa'asao.

I le faaopoopo atu i oloa o loʻo i luga, e lauiloa foi le kamupani mo lona gaosiga faaletausaga o 10,000 seti o faʻatonuga faʻatonutonu vaega valve.O lenei vaega taua e mautinoa ai le saogalemu ma le sa'o lelei o le faagaoioiga ofaiga cryogenics e ala i le puleaina o le mamafa i laasaga uma o le faagasologa.Shennan Technology Binhai Co., Ltd. fa'amaualuga i le tu'uina atu o vaega valve e fetaui ma tulaga maualuga ma tulaga fa'atinoga.

Talu ai nei, na asiasi atu ai tagata Rusia i le falegaosimea a le kamupani, o se mea taua tele mo Shennan Technology Binhai Co., Ltd. O le aumalaga sa i ai se maimoaga atoatoa i le falegaosimea ma molimauina muamua le gafatia o le gaosiga o le kamupani ma le pulea lelei.faiga.

Shennan Technology Binhai Co., Ltd.

Na fa'afiafiaina tagata fa'atau a Rusia i atina'e fa'aonaponei a le kamupani, fa'atekonolosi fa'apitoa ma tagata faigaluega fa'apitoa, ma fa'aalia le talitonuina o le mafai e le kamupani ona ausia o latou mana'oga fa'apitoa.O le aumalaga na matua fiafia lava i masini malulu vave ma faigofie ma eseese mea e teu ai le vevela ma mea e faʻaogaina e le Shennan Technology Binhai Co., Ltd.

Shennan Technology Binhai Co., Ltd.

Ina ua maeʻa le tele o talanoaga ma faʻataʻitaʻiga o oloa, na fiafia le tagata Rusia e tuʻuina se faʻatonuga tele mo masini masini cryogenic ma le kamupani.O lenei felagolagoma'i tele i le va o Shennan Technology Binhai Co., Ltd. ma se tagata fa'atau Rusia o lo'o fa'amamafaina ai le tautinoga a le kamupani i le fa'alauteleina o lona tulagavae i le lalolagi atoa ma fa'atau atu i maketi fa'avaomalo.

A'o fa'aauau pea ona fa'atupula'ia le mana'oga mo masini masini cryogenic i le tele o alamanuia i le salafa o le lalolagi, o Shennan Technology Binhai Co., Ltd. o lo'o ta'imua lava i le tu'uina atu o fofo fou e fa'afetaui ai le suiga o mana'oga o tagata fa'atau.O le asiasiga manuia a le tagata fa'atau Rusia o se fa'amaoniga lea o le tautinoga a le kamupani i le tulaga lelei ma lona mafaia ona fausia ni faiga fa'apa'aga fa'alotoifale.

Faʻatasi ai ma ana fale gaosi oloa faʻaonaponei, oloa e le mafaatusalia, ma le faʻamaoni i le faʻamalieina o tagata faʻatau, Shennan Technology Binhai Co., Ltd. ua sauni e faia ni laasaga sili atu i le lalolagi atoa.meafaigaluega faiga cryogenicmaketi.Aʻo faʻaauau pea ona faʻaalia e le kamupani ana tekonolosi faʻatekonolosi ma faʻalauteleina lona gafatia gaosiga, o le a tumau pea le taʻitaʻi o pisinisi faʻalagolago mo tausaga a sau.


Taimi meli: Oke-26-2023
whatsapp