E galulue faatasi le Malo ma pisinisi e tusi se ata: Shennan Technology Binhai Co., Ltd. maua le lagolago malosi mai le malo ma tatalaina se mataupu fou o le manumalo-manumalo galulue faatasi

Talu ai nei,Shennan Technology Binhai Co., Ltd.na amatalia ai se asiasiga aloa'ia mata'ina. Na asia e le aumalaga maualuga a le malo i le nofoaga autu a le kamupani ma nofoaga o gaosiga mo asiasiga i fanua, ma maua ai se malamalamaga loloto i tulaga tau atinae a le kamupani ma fuafuaga mo le lumanai. Na latou fa'aalia lo latou fa'ailoa maualuga o le malosi fa'apolofesa a Shennan Tekonolosi ma oloa maualuga, ma folafola atu e tu'uina atu se fa'asologa o faiga fa'avae lagolago ma tilts punaoa e fesoasoani ai i le kamupani e aga'i i luma ma le mausali ma fa'atasi e fausia se si'osi'omaga fou tau alamanuia.

E galulue fa'atasi le Malo ma atina'e e tusi se ata
Na asia e ta'ita'i o le malo le fale gaosi tane vai e teu ai vai a Shennan

O le lagolago a le Malo e fa'aalia ai le malosi malosi o le kamupani

O le asiasiga a le aumalaga a le malo o se faʻamaoniga lea o taunuʻuga na faia e Shennan Technology Binhai Co., Ltd. i le fanua o tane malulu malulu i le tele o tausaga. I le avea ai o se taʻitaʻi i le alamanuia, Shennan Technology ua le gata na manumalo i le autasi faʻafetai mai le maketi, ae na maua foi le maualuga o le gauai mai matagaluega a le malo mo lona tulaga mataʻina i le tulaga o le okesene vai, carbon dioxide, argon vai, vai nitrogen ma le maualuga o le teuina o masini. tanevai. I le taimi o le asiasiga, na matua faagaeetia ai sui o le malo i laina gaosiga alualu i luma o Shennan Tekonolosi, faiga pulea lelei ma le faʻaauauina o tupe faʻaalu R&D, ma viia atoatoa lana matafaioi i le faʻalauiloaina o tekonolosi faʻatekonolosi ma tulaga masani.

O le lagolago i faiga fa'avae e fa'aosofia ai le malosi o atina'e

I le fonotaga fa'afesuia'i mulimuli ane, na fa'ailoa auiliili ai e sui o le malo se fa'asologa o faiga fa'avae fa'apitoa ma faiga lagolago e tatau ona fa'alauiloa, e fa'amoemoe e fa'atupuina se si'osi'omaga sili ona to'afilemu mo atina'e ma fa'avavevave le suiga ma le fa'aogaina o taunu'uga fa'asaienisi ma tekonolosi. E aofia ai ae le gata i le faʻaitiitiga o lafoga, suʻesuʻega faʻasaienisi fesoasoani faʻatupeina, fuafuaga faʻalauiloa taleni, ma isi mea, o nei faiga e mautinoa lava o le a faʻaleleia atili ai le tauvaga maketi a Shennan Technology Binhai Co., Ltd., ma tuʻuina atu faʻamaoniga malosi mo lona faʻalauteleina o le atunuʻu ma le atunuʻu. maketi i fafo ma faʻalolotoina o pisinisi-iunivesite-suʻesuʻega galulue faʻatasi. O le lagolago malosi a le malo e le gata o le faʻaalia o mea na ausia e Shennan Technology i aso ua mavae, ae o se faʻamoemoeina foi o lona gafatia i le lumanaʻi, lea na faʻamalosia ai le malosi o le atinaʻe i totonu o le kamupani.

Na asiasi atu taʻitaʻi o le malo i Shennan Factory
Na o mai taitai o le Malo i Shennan Cryogenic Liquid Storage Tank Production Plant mo le faasinomaga ma le taitaiga

So'otaga a le Malo ma pisinisi e fausia ai se lumana'i lelei mo le alamanuia

O lenei asiasiga aloaia e le gata o se faʻamaoniga taua a Shennan Technology Binhai Co., Ltd., ae faʻailogaina foi le tatalaina o se mataupu fou o le galulue faʻatasi i le va o le malo ma le atinaʻe. Faatasi ai ma le faalauiloaina malosi o le malo, Shennan Tekinolosi o le a maua le avanoa e auai ai i le faatinoga o le tele o galuega faatino a le atunuu ma saofagā i le fuafuaga o le malosi o le atunuu, faaleleia o alamanuia ma le puipuiga o le siosiomaga. I le taimi lava e tasi, faatasi ai ma le fesoasoani a le tulaga fausia e le malo, Shennan Tekonolosi o le a fesootai ma galulue faatasi ma le tele o paaga alamanuia, faasoa punaoa, galulue faatasi ma innovate, ma faalauiloaina faatasi le alamanuia tane cryogenic i se tulaga maualuga.

Shennan Technology Binhai Co., Ltd. ua maua le lagolago malosi mai le malo i le taimi nei, lea e le gata ina faʻaalia ai lona taʻitaʻiga i le alamanuia, ae o loʻo tuʻuina atu ai foi se faavae mautu mo le atinaʻeina umi o le kamupani i le lumanaʻi. Shennan Technology o le a avea lenei asiasiga o se avanoa e faʻaauau ai ona tausisi i mea faʻatekonolosi, faʻalauteleina le galulue faʻatasi a le malo-faʻalapotopotoga, ma taumafai e avea ma se faʻataʻitaʻiga atinaʻe i le fanua o tane cryogenic lalolagi, ma faia saofaga sili atu i le faalauiloaina o le tamaoaiga i le lotoifale ma le faalauiloaina o alamanuia. alualu i luma. Faatasi ai ma le malo ma pisinisi o loʻo galulue faʻatasi e saili atinaʻe masani, Shennan Technology o le a mautinoa lava le i ai o se lumanaʻi manuia.


Taimi meli: Iul-18-2024
whatsapp