O tekonolosi fou e fa'aosoina ai le atina'eina o iunite vaeluaga o le ea ma maua ai le malosi fou mo le malosi mama

A'o fa'aauau pea ona fa'atupula'ia le mana'omia o le lalolagi mo le malosi mama, ua ta'ua ai se tekonolosi fa'aolaVaega Vaevaega o le Ea (ASU)o lo'o aumaia suiga fou i vaega tau alamanuia ma malosiaga. O lo'o tu'uina atu e le ASU punaoa autu o le kesi mo fa'aoga eseese tau alamanuia ma fofo fou malosi e ala i le vavae'ese lelei o le okesene ma le nitrogen mai le ea.

Le faʻavae galue a le ASUe amata i le oomiina o le ea. I lenei faagasologa, e fafagaina le ea i totonu o se compressor ma faʻapipiʻi i se tulaga maualuga maualuga. Ona ulufale atu lea o le ea maualuga i totonu o se mea e fesuiai ai le vevela e faʻaitiitia ai le vevela e ala i se faiga faʻamafanafana e sauni ai mo le vavaeeseina o le kesi.
Sosoo ai, o le ea mua'i togafitia e ulu atu i le olo fa'amama. O iinei, o le okesene ma le nitrogen e tuueseese e ala i se faiga faʻamama e faʻaaoga ai le eseesega i mea faʻafefe o kasa eseese. Talu ai ona o le okesene e maualalo ifo le vaipuna nai lo le nitrogen, e muamua alu ese mai le pito i luga ole olo fa'amama e fausia ai le okesene kasa mama. O le nitrogen e aoina i le pito i lalo o le olo faʻamaʻi, e oʻo atu foi i se mama maualuga.

O lenei okesene kasa vavae'ese e iai le tele o fa'amoemoega fa'aoga. Aemaise lava i le okesene-fuel combustion technology, o le faʻaaogaina o le okesene kasa e mafai ona faʻaleleia atili ai le faʻaleleia o le afi, faʻaitiitia le faʻaaogaina o kasa leaga, ma maua ai le avanoa e sili atu le faʻaogaina o le malosi o le siosiomaga.
Faatasi ai ma le alualu i luma o tekinolosi ma le faʻaleleia atili o le faʻalauiloaina o le siosiomaga, o loʻo faʻatupuina e le ASU se sao taua tele i le gaosiga o kesi, tausiga faʻalesoifua maloloina, faʻaogaina o uʻamea, ma le faʻatupulaia o le teuina o le malosi ma le liua. O lona maualuga maualuga ma le puipuiga o le siosiomaga e faʻaalia ai o le ASU o le a avea ma se tasi o tekinolosi autu e faʻaleleia ai le suiga o le malosi o le lalolagi ma le faʻaleleia o fale gaosi oloa.

Shennan Tekonolosio le a faʻaauau pea ona gauai atu i atinaʻe lata mai i tekinolosi ASU ma vave faʻasalalau atu faʻamatalaga lata mai i lenei matata i tagata lautele. Matou te talitonu faʻatasi ai ma le faʻaauauina pea o tekinolosi mama mama, o le a sili atu le taua o le ASU i le suiga o le malosi i le lumanaʻi.


Taimi meli: Au-02-2024
whatsapp